top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLeefwijs Amsterdam

Op retreat met InRo & Leefwijs

Bijgewerkt op: 14 jan. 2022

Zes jaar geleden bedacht Paulien tijdens een reis in Thailand een langs te gaan op een prachtige plek waar haar tante regelmatig te vinden was. Haar tante Ineke Jochems kwam daar al jaren om yoga te beoefenen en verschillende opleidingen te doen. Voor Paulien, vrij bleu op het gebied van yoga, werd het tijd om te ervaren wat yoga nu eigenlijk écht is, naast het rekken en strekken wat ze vanuit de sporthoek wel kende... Terugkijkend is daar misschien wel het zaadje geplant dat leidde tot het organiseren van een heus retreat op 19,20 en 21 november 2021 in Zeeland. Hoe dit allemaal begonnen is? Lees haar verhaal hieronder. Direct door naar het retreat? Dat kan ook! Zie de flyer voor meer informatie.


'Prima ter afwisseling van alles wat met zon, zee, zwemmen te maken heeft.', dacht ik. Wel met de nadrukkelijke boodschap dat het écht maar voor een paar dagen zou zijn... Met gierende banden weer snorkelen of duiken na een paar dagen zweven op een matje.

Je raadt het: dagen werden weken, weken werden maanden, werden jaarlijkse yoga reisjes. Een boek kan ik schrijven over de ervaringen die de reizen met zich meebrachten. Ik zie mezelf nog voor de eerste keer intunen op chakra kanalen in het universum.. Enfin. Een bron van inspiratie op zowel persoonlijk als professioneel vlak, o.a. door het integreren van op mindfulness gerichte methoden om psychische klachten te verminderen; meer rust en ontspanning te creëren in levens van zowel kinderen als volwassenen.


En omdat ik toch lang genoeg in en om de yogaschool heb rondgehangen met mijn tante en inmiddels het één en ander over mindfulness en meditatie weet, mag ik vanuit Leefwijs een gedeelte van het programma op me nemen tijdens een retreat! Wie had dat gedacht. Is de cirkel toch weer een stukje ronder :)


Het retreat wordt georganiseerd vanuit InRo Human Capital en vindt plaats op een prachtige bijzondere plek in Zeeland (zie Eglizen), met de beste voorzieningen, massage, live harp muziek en heerlijk eten. Er zijn nog een paar plekjes. Zie de folder voor meer informatie.
Retreat Zeeland 19-21 november
.pdf
Download PDF • 1.41MB65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page