top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLeefwijs Amsterdam

Maak kennis met onze nieuwe Leefwijs aanwinst!

Bijgewerkt op: 14 jan. 2022

"Hoi! Mijn naam is Sterre, ik ben orthopedagoog in opleiding aan de Universiteit van Amsterdam en ik mag komend jaar dankbaar aan de slag als stagiaire bij Leefwijs! Ik ben ben dol op kinderen en heb een grote interesse in opvoeding en gezinsstructuren. Zelf ben ik opgegroeid met yoga en meditatie; wat mij heeft geïnspireerd om na mijn bachelor een opleiding tot Yin Yoga docent te volgen. In mijn toekomstige werk als orthopedagoog wil ik deze disciplines graag combineren, net zoals Sophie en Paulien dit doen. Mediteren helpt mij om mijn eigen gedachten en gevoelens te erkennen zonder mij daarin te verliezen. Ik gun het ieder kind om op deze manier te leren omgaan met zijn of haar gedachten en gevoelens. Dus ik kijk er naar uit om mij samen met Leefwijs in te zetten voor deze missie.


In mijn vrije tijd ga ik graag aan de slag met mijn naaimachine. Na een hele dag studeren geeft het mij rust en voldoening om iets te creëeren met mijn handen. Ook vind ik het als geboren en getogen Amsterdammer heerlijk om mij door mijn lievelingsstad stad te bewegen. Bijvoorbeeld per fiets, maar het allerliefst per boot, over de grachten.


Mijn mindful tip:

Mindfulness is toepasbaar op iedere dagelijkse bezigheid. Probeer bijvoorbeeld eens mindful te koken. Neem de tijd voor het koken en voer iedere stap met aandacht uit. Doe dit zonder muziek te luisteren of te kletsen. Als er gedachtes opkomen noteer je die, maar je brengt je aandacht weer terug naar het koken. Fijn om even tot rust te komen na een drukke dag en gegarandeerd dat het eten lekkerder smaakt!"


44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page