top of page

Overig aanbod

Naast onze 8-weekse trainingen bieden we trajecten in verschillende vormen en maten. Lees hieronder wat we nog meer aanbieden.

Mindfulnessavond 

Wat?

Tijdens de Leefwijs avonden combineren wij een meditatie met informatie over mindfulness en een opdracht vanuit onze trainingen.

Voor wie?

De avonden zijn vrijblijvend en geschikt voor iedereen. Of je nu wel of geen ervaring hebt met mindfulness; of je kennis wil maken of je huidige beoefening wilt voortzetten of verdiepen. 

De details:

- Locatie: Weesperzijde 31-3

- Wanneer: 1x per maand, woensdag 20-21u

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van de eerstvolgende editie

- Kosten: helemaal gratis!

Oker.jpg

PROBEER
GRATIS UIT! 

Stiltedag Mindfulness

20230715_125147.jpg

"Rust vinden te midden van drukte."

Wat?

Een dagdeel in stilte met mindfulness oefeningen. De stiltedag maakt onderdeel uit van de 8-weekse mindfulnesstraining, maar wordt ook los aangeboden. Er zijn verschillende vormen; variërend van 2 uur tot een dag. Je bent voor langere tijd achter elkaar stil, op prettige, rustige locatie waarbij je binnen én buiten kunt zijn. Ook op onze locaties in Amsterdam zul je rust te midden van drukte ervaren. Wij bieden stiltedagen ook op externe locaties.


Voor veel mensen is het niet gangbaar om een paar uur in stilte te zijn, in een houding te hebben van 'niet-doen'. Terwijl dit juist heel belangrijk is en inzichten kan opleveren. Door in stilte te zijn kun je beter naar binnen keren en opmerken wat er allemaal in je omgaat. De onwennigheid om langer stil te zijn gaat soms met spanning gepaard; wat gebeurt er als ik zo lang stil ben? Kan ik dat wel (aan)? Tijdens onze stiltedagen creëren we een veilige sfeer. Je wordt begeleid met mindfulnessoefeningen. Meditaties, waaronder loop- en (rustige) bewegingsoefeningen, zijn onderdeel van het programma. Deelnemers ervaren het als prettig dat ze tijdens de stiltedag in deze oefeningen worden begeleid. 

Voor wie?

Een stiltedag is een rijke ervaring voor iedereen! Het is passend wanneer je wil ervaren hoe het is om voor langere tijd in stilte te zijn. De dag is gericht op volwassenen van alle leeftijden. Enige ervaring met meditatie of yoga is welkom, maar zeker geen must! 

De details: 

Geplande stiltedagen:

- Mindfulness oefeningen, meditaties, stiltelunch én yin-yoga
door Paulien Foekens & Charline Janssen

14 januari 2024 10.00u - 15.00u (Amsterdam Centrum)

- Mindfulness oefeningen, meditaties stiltelunch, stiltelunch
door Paulien Foekens & Sophie Smarius

10 februari 2024 van 10.00u - 15.00u (Amsterdam Oost)

Stiltedag op maat?

- Klik op de knop onder de foto en geef aan wat je zou willen. We nemen binnen 2 werkdagen contact me je op. 

Mindfulness op maat

Wat?

Een workshop; dit is een kortdurende training van 1 of meerdere dagdelen waarin we onderdelen vanuit onze trainingen behandelen. Workshops richten zich met name op groepen.

Een mindfulness sessie op maat; deze bevat tevens onderdelen vanuit onze 8-weekse trainingen, maar zal meer afgestemd zijn op het individu en zijn of haar vraag. Er zijn er ook mogelijkheden in (klein) groepsverband.

De volgende onderdelen komen in ieder geval aan bod:

- Theorie over mindfulness en veerkracht

- Stress educatie

- Handvatten voor het omgaan met gedachten & gevoelens

- Opdrachten voor thuis, meditatie en bewegingsoefeningen.

Voor wie?

We maken onderscheid tussen de doelgroepen kinderen (8-12), jongeren (13-18) en volwassenen (18+). 

De details:

- Locatie: Weesperzijde, externe locatie of online.

- Werkwijze: na een vrijblijvend kennismakingsgeprek kunnen we een advies geven voor een passend programma en een indicatie van de kosten.

Wil je meer over de workshops voor jezelf, onderwijsinstelling of organisatie weten?

Blauwgrijs.jpg
Albumcover-Kindermeditaties.jpg

Luister onze meditaties!

Kennismaken en alvast een mindful Leefwijze creëren? Luister gratis en zo vaak je wilt naar een aantal meditaties vanuit onze kindertraining via Spotify!

bottom of page